Головна Пароли к Симс 3
Головна » 2011 » Грудень » 16 » Паролі для Сімс 3
07:59
Паролі для Сімс 3

help: список доступних кодів.

quit: вихід з гри.

Kaching: додає § 1.000 до бюджету сім'ї

Motherlode: додає § 50.000 в бюджет сім'ї




Щоб вивести консоль, одночасно потрібно натиснути Ctrl + Shift + C

help: список доступних кодів.

quit: вихід з гри.

Kaching: додає § 1.000 до бюджету сім'ї

Motherlode: додає § 50.000 в бюджет сім'ї

resetSim: використовуйте цей код у рідкісних випадках «застрявання» персонажа в процесі взаємодії або «прилипання» якого-небудь предмету до персонажа. При цьому персонаж зникне і з'явиться через деякий час, повністю відновлений. Приклад використання: «resetSim Мортімер Гот».

fps [on | off]: включення і виключення рамки для зйомки в правому верхньому куті.

moveObjects [on | off]: скасування всіх обмежень на розміщення будь-яких об'єктів у режимах купівлі та будівництва.

constrainFloorElevation [true | false]: застосування всіх видів ландшафту незалежно від того, знаходяться на ньому персонажі та об'єкти чи ні. Стіни, підлога і предмети будуть переміщатися разом з ландшафтом. Можна створювати косогори та пагорби з майданчиком нагорі. Але розміщувати нові стіни і підлоги, яким потрібна рівна земля, можна тільки на початку рівній поверхні.

disableSnappingToSlotsOnAlt [on | off]: дозволяє розташовувати предмети в довільних місцях, без прив'язки до розмічальний сітці. Для цього застосуйте цей код і натисніть клавішу ALT при розміщенні предмета. Наприклад, розставляючи стільці навколо столу.

hideHeadlineEffects [on | off]: приховування індикаторів, зазвичай відображаються над головами персонажів (індикаторів думок і мови).

fadeObjects [on | off]: перемикання між чітким і розмитим режимом відображення об'єктів при наближенні камери. Не стосується персонажам.

slowMotionViz: уповільнене відтворення відеоряду у грі. Допустимі значення змінної level від 0 (нормальна швидкість) до 8 (найнижча). Вводити значення не обов'язково.

unlockOutfits [on | off]: додавання робочого одягу та форми обслуговуючого персоналу в редактор «Створення персонажа». Потрібно застосувати код перед входом в редактор.

JokePlease: виводить на екран випадкову жарт / анекдот

Enablellamas [on / off]: жартівливий код

testingCheatsenabled true (включити код), false (відключити код)

Утримуючи клавішу Shift клікаєте на поштовому ящику, Вам будуть доступні наступні дії:

1.Осчастлівіть всіх;
2.Найті друзів;
3.Визвать персонажа;
4.Визвать гостя;
5.Отключіть потреби;
6.Познакомітся з усіма;
7.Вибрать кар'єру.

Клікаєте на Сімі, Вам будуть доступні наступні дії:

1.Ізменіть характер;
2.Повзрослеть.

Якшо на порожньому місці сим телепортується.

Примітка: якщо у вас при введенні коду пише "Невідома команда", напишіть перед кодом help, потім натисканням на Esc закрийте консоль, і заново введіть код без Help.



Переглядів: 2755 | Додав: FreeDOM | Теги: Хитрощі для Сімс 3, Коди для Сімс 3, Таємниці для сімс 3, Коди, проходження для сімс 3, Паролі для сімс 3, Чіт коди для Сімс 3 | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0